Posted on

Bra aktiviteter för AW

På den här sidan får du olika tips vad gäller event och festligheter. Ett exempel på ett event är AW. Om du och dina kollegor planerar att ha en AW men är osäkra på vad ni ska hitta på för något så kan du nedan få förslag på roliga aktiviteter som kan vara passande för en AW med kollegorna.

Spela arkadspel

För att du och dina kollegor ska lämna jobbet bakom er och göra något kul tillsammans kan ni gå och spela arkadspel stockholm om ni jobbar i Stockholm med omnejd. Då får ni uppleva 5-kamp eller 3-kamp och ni får umgås genom en rolig aktivitet fylld av spänning, skratt och trevlig gemenskap. 3-kamp och 5-kamp är perfekt för företag, till exempel för en AW, men det kan även vara passande för en kickoff. Oavsett när ni väljer att spela arkadspel i Stockholm så kommer ni kunna umgås på ett avslappnat sätt.

Det är olika vilka typer av arkadspel som ingår beroende på vad ni väljer. Några exempel på aktiviteter är bowling, shuffleboard och minigolf. Fördelen med att ni spelar olika spel är att alla får chans att glänsa. När ni bokar 3-kamp så ligger aktiviteterna på 55 minuter, 25 minuter och 25 minuter vilket innebär att ni kommer få en trevlig helkväll tillsammans. Priset är 435 kr per person om ni väljer 3-kamp och 560 kr per person om ni väljer 5-kamp.

De som arrangerar arkadspel är La Botanica som finns i Solna, Stockholm. Utöver att ni kan spela tillsammans finns det även tillgång till mat och dryck, vilket även det är viktigt för en lyckad kväll med kollegorna. Om ni tycker att det låter intressant kan det vara en bra idé om ni bokar in det så snart som möjligt. På så sätt får ni något att se fram emot.